dijous, 11 de febrer del 2010

guadalajara










hola de nou!!!!

per on comencar, que fa dies que no escric res....

hem estat una setmaneta a guadalajara a casa l'isaac (moltes gràcies per tot), un company de feina de ma germana, super trempat muy buena onda!!!! estar en una caseta de lujo, amb jardinet, hamaques i en una de les zones pijes de guadalajara!
allà vam conèixer la comunitat de catalans i catalanes de la zona! gent que s'hi ha quedat a viure, i gent que està d'erasmus, ahhh i dins aquesta comunitat una noia d'Olot, Júlia, la teníem vista de per allà al Carme i el Bruixes, jeeje fa molta gràcia trobar gent d'olot a l'altra punta del món!

Per guadalajara disfrutant una mica de ser sedentari, al tenir l'oportunitat de cuinar, vam aprofitar i vam cuinar tot el que no hem pogut menjar en tot aquest temps; fideuà, verdureta, truita de patates.......

i fer una miqueta de turisme, per guadalajara,però tampoc massa.

ah i 2 dies al plafó!!!!!! jejeje!!! vaia colla de frkis els escaladors mexicans, estan ben sonats, però molt forts!!! el roco es deia "trepa", i per treure una mica el mono va anar de nassos!!!

un cap de setamana vam anar a MAruata, que estar a la costa del pacífic, a la pro´víncia de Michoacan, i buaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa que bé que vam estar, una caleta de lujo, estàvem casi sols, hi havia tortuguetes petites que sortien dels ous i anaven cap al mar, hamaques, cerveses, i llagosta. mmmmmm no havia menjat mai llagosta i és prou recomanable!!! i em pensava que era més cara la veritat, pq no valien pas més de 2 eurus cada una, i mira que eren bones!!!!!!!!!!!!!!!!

ja veureu les fotos!!!

va fins aviat


ferran

1 comentari:

  1. Jo Ferran!!! amb la cara que fas mirant les llagostes, vols dir que son tan bones????
    M'agraden mes les tortugues!!!
    Vinga nois, a viatjar, a patir caloreta, que nosaltres ja patim el fred per vosaltres!!!!
    Petons i abraçades!!!!

    ResponElimina