dilluns, 4 de gener del 2010

de menjar i de beure





hola!!!

seré breu:
el menjar mexicà és molt bo, i lo bueno si breve dos veces bueno!!! és a dir esta molt bé en petites quantitats, pq és contundent amb ganes. diuen que és molt variat però es limita a antojitos que són tortitas de diferents maneres, mamb amanideta a sobre(tostadas), amb formatge (quesadillas), o taquitos petits. i despres hi ha els tacos, de pollo, de cerdo o de res, amb xile o no, amb tomata o no.
i mmmmmmmmmm em sembla que poc més.

el beure es limita a cerveses, que en diuen chelas, fins i tot tenen un verbar que es diu chelar. crec que indica la seva tendència a la beguda. també tenen regfresc, ah a tamany familir cocacola de 3.5 litres, per aiò són tant panxuts.

tequila, aquí no n'hi ha, es veu que nomes es a les zones on fa fred......

2 comentaris:

  1. ieeeps! a veure si va bé lo dels comentaris...
    booon viatge! em sap greu al final no vam poder coindicir abans que marxessiu, però bé ja ens veurem d'aqui uns dies (tampoc tinc ganes de comptar quants exacatament, em posaria malalt).
    Quina bona pinta aquesta teca i menjada al pais on toca encara deu ser més bona. Aqui de petites quantitats de moment res, fins que no arribin les vaques flaques passat festes els tiberis són més que abundants, aquests dies fotaré un pet com un aglà amb tant de menjar.
    Aquest dissabte l'Adrià em va treure amb els titins a fer una mica de caqueta allà a Sadernes i va anar molt bé, com sempre!
    apa doncs a la feina, records per tu i la Sara i abraçades, que disfruteu!!!

    ResponElimina
  2. jo tb vull menjar mexica, però del de veritat!
    X)

    i ja ens veus aqui pelant-nos de fred, quina enveja ^^

    bé, que vagi bé!
    cuideuvos moolt!

    ResponElimina