dimecres, 20 de gener del 2010

caribe mix 2010





hola bones!!!

com va tot?¿?¿?

morenos?¿? nosaltres una mica si!!! jejejej!!!!

ja hem tornat de guatemala cap a mèxic, guatemala era força car, i vam passar de llarg ràpidament, per belice també va ser de passada, un dia per creuar tot el país i punt.

arribant a mèxic vam anar cap a tulum, hi havia un couch que ens esperava, un noi molt trempat, ens va tenir tres dies a casas seva. era massatgista, i ens va fer massatges a tots/es!!! super bé!!

a tulum poca cosa, a la platjeta, a l'ombra d'una palmera intentant evitar el sol, que pica molt fort. un dia vam anar a banyar-nos amb tortugues, molt interessant, són supergrosses i t'hi pots acostar tant com vulguis, elles van a la seva olla, anar menjant algues i de tant en tant treuen el caparró per respirar, molt maques!!!!

ara estem a valladolid, que està a mig camí del mar del carib i del golf de mèxic, no hi ha platja però si cenotes, que són com unes gorgues amb gran. també n'hi ha de subterrànies que són com coves amb estalactites i estalagmites.

hem conegut un home molt interessant que està molt posat amb tota la cultura maya, la llengua, les tradicions, les medicines.... de moment hem quedat un parell de cops per anar xerrant i canviant opinions. avui i hem tornat a quedar, a veure què explica.

aviat les fotos....

salut!!!!

6 comentaris:

  1. UEEEOOOOO!!!!!! guapos,quina enveja sana que feu, a estones però.
    Petonets!!!!

    ResponElimina
  2. wowowo tortugues!!!!!!!!!!!!
    X )
    aqui si tens sort ten pots anar al fluvia i encara en trobaras alguna
    XDDDDDDDDDD


    wwaawawa quina enveja !
    X )
    pro enveja de la sana ee! ^^
    bé , cuideuvos mooolt!!!!
    i no agafeu una insolació !
    ^^

    ResponElimina
  3. Eiiiiiii,que guapo no!!! quina enveja que feu!!
    ja vindria ara mateix! je je, aqui tot bé com sempra, bé ara sacosta carnaval,senyoretes je je aixó si que va bé!
    aviam si ho he fet bé aixó dels comentaris no ho havia fet mai je je patons i cuideusa molt que ja es veu que ho feu pel menjar je je

    ResponElimina
  4. sou uns punyeteros!!!
    pero ja vindreu!!!!

    ResponElimina