dilluns, 28 de desembre del 2009

ja estem a jaltipan de morelos


hola!!!


bones, com va tot?¿?



nosaltres ja hem arribat a jaltipan de morelos, amb la marta i la joana, i tot el reguitzell d'amics mexicans que ja han fet.


sentint-ho molt no podrem posar fotos, ja que hem tingut un petit problema amb la camera. bé, més que un problema és un: obj error Reiniciar Camara.


total que no funciona i no podem ventar retratus......


La resta molt bé, vam sobreviure al DF, que tampoc és tant xungo com sembla, ni la gent es tira tirus pel carrer, ni hi ha narcos, ni atracadors...... es pot passejar tranquilament pel centre tant de dia com de nit, es pot anar amb metro, es poden agafar taxis.... normal, una ciutat normal, una mica contaminada per no dir molt.

també s'ha de dir que són una mica friquis, pq a la plaça major tenen montat unes carpes per patinar sobre gel, fer ninots de neu, i batalles de neu. pero clar amb una calor que flipes i a l¡aire lliure. tot ple de tios amb pales com bojos anar emplanant tota la neu que es fon. a veure si els de la massella n'han d'aprendre......
de moment sembla que ens quedarem uns dies per aquí, i de cara l'any que ve ja es veurà!!
ah per cert estem en un piset que ni els de transpoting, però molt acollidor!!!!
apa salut!!!!!
família colomer ribera

2 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Eiii trempats! Què tal, com va aixó?
    Per on pareu ara?
    Vinga,a veure si ens acutalitzeu el blog, que ja fa una setmana que no tenim novetats ni fotos noves, i sabeu que sempre ens agrada estar el dia i al cas d'on esteu i què feu (-;
    Cuideu-vos molt!
    Ptons
    La germaneta

    ResponElimina